Általános szerződési feltételek

Az Eladó

MA-VI Gumiszervíz Kft.
Telephely1: 6500 Baja, Szent László u. 124.

Telephely2: 6500 Baja, Mártonszállási út HRSZ: 0404/2
Adószám: 11941705-2-03
Cégjegyzékszám: 03-09-107947

Bankszámla szám: Erste Bank Zrt. 11621005-02153900-21000003

A Vevő

A MA-VI Gumiszerviz Kft. Internetes áruházában azok vásárolhatnak, akik elfogadják jelen üzletszabályzatot.

Megrendelés

A MA-VI Gumiszerviz Kft. Internetes áruházában a vásárlás interneten keresztül lehetséges.

A weboldalon feltüntetett árak egy darabra vonatkoznak.

Az áruházban látható termékek ára az adott árucikk bruttó vételára, amely az általános forgalmi adót tartalmazza. Könnyűfém felnire csak 4db-os rendelést tudunk felvenni. A könnyűfém felniknél feltüntetett ár tartalmazza a tehermentesítő gyűrűk árát, csavarokat. Az acél tárcsák ára nem tartalmazza a csavarok árát. A kiválasztott terméket a megrendelő űrlap kitöltésével tudja megrendelni. Az űrlap kitöltése után az áruház automatikusan e-mailt küld a vásárlás részleteivel.

A megrendelés e-mail visszaigazolását követően lép érvénybe! Az esetleges adatrögzítési hibákért felelősséget nem vállalunk.

Az oldalon esetlegesen előforduló hibákért, elírásokért felelősséget nem vállalunk!!

Készlet

Az abroncslista a gyártók által közzétett árlista. A termékek melletti jelölések a következőket jelenti:

készleten = saját raktárkészlet ( átvehető a szervizben a meghirdetett nyitva tartási időben, vagy 1-2 munkanap a csomagküldés)

feltöltés alatt = Ha feltöltés alatt van, akkor 1-2 munkanapon belül értesítjük, hogy a rendelni kívánt termék mennyi időn belül elérhető, amennyiben online leadja rendelését az adott termékre.

feltöltés alatt szállítása = 1-2 munkanap a web áruház telephelyére való szállítás a gyártótól, majd csomagküldés esetén 1-2 további munkanap a termék megérkezése a megrendelőhöz.

Fizetés

A megrendelt termékek árát a vevő a termék átvételekor az eladó telephelyén, vagy házhozszállítás esetén a futárnak fizeti. Speciális termékek esetén az Eladó a teljesítést előleg megfizetése esetén teljesíti.

Házhozszállítás/ áru átvétele:

A megrendelt termékeket belföldön az árú raktárra érkezésétől számítva, telefonos visszaigazolás után 1-2 munkanapon belül házhoz szállítjuk, vagy telephelyünkön a meghirdetett nyitvatartási idő alatt át lehet venni.

Házhozszállítási Költség:

A házhozszállítás díja 800 Ft / db. (A díj az áfát tartalmazza). A termékeket a DPD Futárszolgálat szállítja házhoz.Egy darab abroncs vásárlása esetén a szállítási költség 1600 forint, és az ár eltér az oldalon feltüntetett ártól.Az áru átvételekor a vevő elismervénnyel vagy a számla aláírásával igazolja a hiánytalan és sérülésmentes teljesítést.

Vásárlástól való elállás joga

A megrendelt termékek kézhez vételétől számított nyolc napon belül vásárlóinknak joguk van indoklás nélkül elállni vásárlási szándékuktól. Ebben az esetben az MA-VI Gumiszerviz Kft. köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költségeit is a vevő viseli.
Az MA-VI Gumiszerviz Kft. kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A termék sérüléséből adódó költségek a vevőt terhelik.
Használt terméket a vásárlástól való elállás keretén belül semmilyen körülmények között nem veszünk vissza.

Garancia, szavatosság

Az eladó az általa eladott termékre a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve.

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

Amennyiben az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. Amennyiben erre bármely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges.

Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak.

Cégünk az általa eladott termékekre 12 hónap garanciát vállal. Az ettől eltérő garanciális idő az adott árucikken van feltüntetve, illetve a mellékelt garanciális okmányokon szerepel. A jótállási idő kezdete a számla dátuma és amennyiben a termék mellett nincs külön jótállási jegy, akkor a számla egyben a jótállási jegy is. A jótállási körbe nem eső termékeinkre a vonatkozó jogszabályokban rögzített szavatossági idő jár.

Személy, kisteher és terepjáró gumiabroncsok esetében a garancia csak akkor érvényesíthető, amennyiben az abroncsot átlagos használati körülmények között üzemeltetik és a felszerelésre, valamint az üzemeltetésre vonatkozó előírásokat továbbá a gyártó előírásait betartják. Garanciális igény érvényesítésének feltétele a szakműhelyben történő felszerelés igazolása. A garancia érvényesítésének helye a MA-VI Gumiszerviz Kft. 6500 Baja, Szent László u. 124.

Szélsőséges út és használati körülmények esetében az MA-VI Gumiszerviz Kft. fenntartja a jogot a garanciális felelősségének a jelen feltételektől eltérő mértékű szabályozására érvényesíthető:

- helytelen tárolás miatti hibákra,

- a jármű vagy tartozékainak hibája, pl. helytelen futómű beállítás stb. által okozott hibákra,

- a vonatkozó szabványok, és a gyártó által adott előírások figyelmen kívül hagyása miatti, szerelési- vagy üzemeltetési hibákra,

- javított abroncsokra,

- nem a rendeltetés szerinti célra használt abroncsok meghibásodására,

- baleset, rongálás vagy egyéb külső behatások okozta hibákra,

- versenyzés, sebességi vagy egyéb kísérleti használat közben bekövetkező hibákra.

Személyes adatok

A vevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. A MA-VI Gumiszerviz Kft. a vásárlók adatait a szerződésteljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve a vállalkozóinak (futárszolgálat) átadja. Az alvállalkozók a MA-VI Gumiszerviz Kft. által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. A megrendeléskor megadott címen a MA-VI Gumiszerviz Kft. ügyfeleit jövőbeni ajánlatairól, akcióiról értesítheti.